MENU

MENU

nieuws

Nieuws: Accelmotion DC2D

AMS, Advanced Micro Systems, lanceert een nieuwe productlijn onder de merknaam AccelMotion. Dit omvat een serie driver/controllers voor stappenmotoren waarin nu het type DC2C is uitgebracht. De DC2C is een compact controller/driver board, ontworpen specifiek voor Nema size 17 en 23 motoren, en levert maximaal 2,0 ampère bij 40 Volt motorspanning.

Lees meer

Nieuw: AMS AccelMotion DC2M17

AMS, Advanced Micro Systems, lanceert een nieuwe productlijn onder de merknaam AccelMotion Dit omvat een serie stappenmotor driver/controllers waarvan de nieuwste uitvoering het type DC2M17 is.
Type DC2M17 is compact, krachtig gebruiksvriendelijk.

Lees meer

Lin Engineering Hercules stappenmotoren

Haal meer uit je machine. Als u het maximale uit uw machine wilt halen dan is de stappenmotor uit de Hercules serie wat voor u. Deze stappenmotoren leveren tot 40% meer koppel dan standaard motoren van dezelfde grootte.

Lees meer

Trinamic TMCM-1210

De kleinste driver/controler module die er op het moment te krijgen is komt van Trinamic Motion Control. De driver/controler module komt uit de TMCM familie en is geschiikt als opbouw op een size 8 stappenmotor.

Lees meer

LAM Technologies DDS6 serie

De DDS6 serie van LAM Technologies is volledige digitaal en geschikt voor het aansturen van 2 fase stappenmotoren. Ze zijn uitgerust met een veldbus voor standaard CANOpen communicatie en kunnen de motor zeer nauwkeurigheid aansturen met koppel, snelheid en positiecontrole.

Lees meer

MACK® Nano servodriver

Ultra compact
De nieuwste driver van Azor Industries is in 2 formaten beschikbaar. De eerste heeft een afmeting van L74xB43xH23 mm. Deze driver heeft een vermogen van 48 Vdc/10Amp. De tweede driver heet een afmeting van L80xB45xH16 mm en heeft een vermogen van 140 Vdc/25 Amp. continue.

Lees meer

Contact

M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
1704 SK Heerhugowaard
Nederland

info@mctechnology.nl
+31(0)72 571 78 21