MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

nieuws
EROSPEED 1000 Lineaire slede

EROSPEED 1000 Lineaire slede

Met de nieuwe EROSPEED1000 is er een complete serie lineaire sledes. Deze sledes zijn de oplossing voor o.a. positioneren, compacte handelingssystemen en verpakkingsmachines. De EROSPEED1000 slede is opgebouwd uit een robuust aluminium profiel voorzien van kogelomloop geleidingen en is zeer compact.

Lees meer
De DDS7xE series van LAM Technologies

De DDS7xE series van LAM Technologies

De DDS7xE series van LAM Technologies zijn uitgerust met EtherCAT communicatie en support het CoE protocol (CANopen over ETherCat) met CiA DS402.
Deze driver/controllers kunnen een motor zeer nauwkeurig aansturen in koppel, snelheid en positie mode, Cyclic Synchronous Position (CPS) en …

Lees meer
Nieuws: Accelmotion DC2D

Nieuws: Accelmotion DC2D

AMS, Advanced Micro Systems, lanceert een nieuwe productlijn onder de merknaam AccelMotion. Dit omvat een serie driver/controllers voor stappenmotoren waarin nu het type DC2C is uitgebracht. De DC2C is een compact controller/driver board, ontworpen specifiek voor Nema size 17 en 23 motoren, en levert maximaal 2,0 ampère bij 40 Volt motorspanning.

Lees meer
Nieuw: AMS AccelMotion DC2M17

Nieuw: AMS AccelMotion DC2M17

AMS, Advanced Micro Systems, lanceert een nieuwe productlijn onder de merknaam AccelMotion Dit omvat een serie stappenmotor driver/controllers waarvan de nieuwste uitvoering het type DC2M17 is.
Type DC2M17 is compact, krachtig gebruiksvriendelijk.

Lees meer
Lin Engineering Hercules stappenmotoren

Lin Engineering Hercules stappenmotoren

Haal meer uit je machine. Als u het maximale uit uw machine wilt halen dan is de stappenmotor uit de Hercules serie wat voor u. Deze stappenmotoren leveren tot 40% meer koppel dan standaard motoren van dezelfde grootte.

Lees meer
Trinamic TMCM-1210

Trinamic TMCM-1210

De kleinste driver/controler module die er op het moment te krijgen is komt van Trinamic Motion Control. De driver/controler module komt uit de TMCM familie en is geschiikt als opbouw op een size 8 stappenmotor.

Lees meer
LAM Technologies DDS6 serie

LAM Technologies DDS6 serie

De DDS6 serie van LAM Technologies is volledige digitaal en geschikt voor het aansturen van 2 fase stappenmotoren. Ze zijn uitgerust met een veldbus voor standaard CANOpen communicatie en kunnen de motor zeer nauwkeurigheid aansturen met koppel, snelheid en positiecontrole.

Lees meer
MACK® Nano servodriver

MACK® Nano servodriver

Ultra compact
De nieuwste driver van Azor Industries is in 2 formaten beschikbaar. De eerste heeft een afmeting van L74xB43xH23 mm. Deze driver heeft een vermogen van 48 Vdc/10Amp. De tweede driver heet een afmeting van L80xB45xH16 mm en heeft een vermogen van 140 Vdc/25 Amp. continue.

Lees meer

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland