MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

besturingstechniek
stappenmotor controller

De medewerkers van M.C. Technology helpen u graag als u advies wilt over een nieuwe stappenmotor en de controller ervan. De medewerkers van onze groothandel uit Heerhugowaard staan voor u klaar. Zij hebben veel kennis over en ervaring met de controllers van deze motoren, zodat zij u precies de uitleg kunnen geven die u wenst.

Een stappenmotor controller kopen van AMS

AMS is een van onze leveranciers die u diverse controllers voor stappenmotoren biedt. Met een controller van deze leverancier wordt uw stappenmotor driver aangestuurd naar uw wens. Deze verschillende controllers voor stappenmotoren worden hieronder toegelicht:

AMS Stappenmotor driver/controllers in de vermogensrange van 8Vdc/0,85 Amp. tot en met 40Vdc/4,0 Amp.

Dit zijn compacte units in ‘open’ uitvoering. Deze controllers/drivers bestaan uit een complete printkaart met connectoren, gemonteerd op een koellichaam.

AMS

AMS biedt stappenmotor drivers, controllers en componenten.

De stappenmotor controllers zorgen voor de aansturing van stappenmotor- en servomotor drivers. De universele seriële programmeer-connectors zijn zeer geschikt voor communicatie met en programmeren van AMS stappenmotor controllers.

AMS
Type DCB-241
+
AMS
Type DCB-261 / 264 / 274
+
AMS
Type CCB-26
+

Stappenmotor driver/controller in de vermogensrange van 24 tot 80Vdc/7,0 Amp.

Deze driver/controller is een compacte unit in ‘open’ uitvoering. De controller bestaat uit een complete printkaart met connectoren, gemonteerd op compacte gesloten driver.

AMS
Type mStep-407-50/80
+

Stappenmotor driver/controllers met een vermogen van 40Vdc/4,0 Amp.

Dit is een compacte unit in ‘open’ uitvoering. Deze besturingstechniek bestaat uit een complete printkaart met connectoren, gemonteerd op compacte gesloten driver.

AMS
Type SAX 4×4 (Single axis)
+
AMS
Type DAX (Dual axis)
+
AMS
Type MAX-410 (Single axis)
+
AMS
Type MAX-420 (Dual axis)
+

Stappenmotor driver/controllers in de vermogensrange van 40Vdc/4,0 Amp. t/m 160Vdc/8,0 Amp.

Deze drivers/controllers zijn compacte units in een gesloten uitvoering met ingebouwde DC-voeding. Bovendien zijn ze voorzien van KEMA-KEUR keurmerk met CE-markering.

AMS
Type CMAX-410
+
AMS
Type CMAX-810
+

Vragen over de AMS stappenmotor drivers/controllers?
Gebruik onderstaand formulier om uw vraag te stellen of bel ons:
072 – 571 78 21

Trinamic is specialist in het ontwerpen en produceren van stappenmotor drivers/controllers

Ook leverancier Trinamic maakt een stappenmotor controller, met name voor size 17, 23 en 34 motoren met vermogens tot 75 Vdc / 7,0 Amp. Bij deze leverancier worden de laatste ontwikkelingen meegenomen in het ontwerp. Bij deze units is er bijvoorbeeld geen koellichaam nodig en zijn ze RoHs. Al hun units worden geleverd inclusief software en zijn direct klaar voor gebruik voor vele applicaties tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Trinamic

Trinamic is een gerenommeerd Duits bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en produceren van stappenmotor drivers/controllers.

Trinamic
Type TMCM-1060
+
Trinamic
Type TMCM-140-42-SE
+
Trinamic
Type TMCM-102-IP
+
Trinamic
Type TMCM-1110 StepRocker
+
Trinamic
Type TMCM-1080
+
Trinamic
Type TMCM-351
+
Trinamic
Type TMCM-310
+
Trinamic
Type TMCM-6110
+

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Vraagt u zich af wat de verschillen zijn tussen een stappenmotor controller van AMS en Trinamic? Of wilt u juist meer weten over de verschillen tussen de stappenmotor en een gelijkstroommotor? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers staan u graag te woord. Als u contact met ons opneemt, kunt u deze en meer vragen stellen, maar ook uw drivers/controllers aanschaffen. Dit doet u door ons te bellen op 072 – 571 78 21 of een e-mail te sturen naar info@mctechnology.nl.

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland

   info@mctechnology.nl
   +31(0)72 571 78 21