MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

componenten

Span- en veerelement

Bent u op zoek naar een rubber veerelement of een spanelement? Schaf deze dan aan in onze groothandel in Heerhugowaard. Sinds 1995 heeft M.C. Technology aan diverse bedrijven in de industrie tal van producten geleverd. Wij onderhouden graag betrouwbare en langdurige relaties met onze klanten. Zo lang u tevreden bent, zijn wij dit ook.

Wat is een spanelement?

Spanelementen voor machines, zoals klemmen en spantangen, verzekeren de stabiliteit van werkstukken tijdens machinale bewerkingen. Ze minimaliseren trillingen, garanderen precisie en bevorderen de veiligheid van zowel machines als operators, wat essentieel is voor een efficiënt en nauwkeurig productieproces.

Uw span- of veerelement van rubber kiezen uit diverse opties

Onze veerelementen zijn van het merk Tecnidea. Dit bedrijf maakt naast veerelementen ook spanelementen voor diverse toepassingen in de industrie. Hieronder vallen het spannen, aandrukken, dempen en geleiden van machines, producten en installaties. U kunt bij onze groothandel kiezen voor veerelementen van kunststof, staal of aluminium. De veerelementen zijn standaard voorzien van een ovengeharde coating. Tevens kunt u ervoor kiezen om het product te spuitverven in bijna elke RAL-kleur die er is. Daarnaast kan uw veerelement van rubber nog worden voorzien van kettingwielen, geleidingsblokken en drukrollen. U geeft uw wensen door en wij helpen u. Optioneel is ook een rvs-uitvoering van de serie VIB/Arco/Cresa mogelijk in diverse kleuren.

Tecnidea

Tecnidea maakt span- en veerelementen voor diverse toepassingen in alle takken van de industrie, waaronder dempen, spannen, aandrukken en geleiden van producten, machines en installaties.

Tecnidea
Serie C-RESA
Tecnidea rubber veerelement serieC resa1
+
Tecnidea
Serie ARCO
Tecnideao spanelement serie Arco_1
+
Tecnidea
Serie VIB
Tecnideao rubberen veerelement serie VIB 1
+
Tecnidea
Serie C-RESA-CIAO
Tecnideao veerelement en spanelement serieC resa1 ciao1
+
Tecnidea
Serie ASSO
Tecnideao spanelement en veerelement serie Asso 1
+

Vraag ons om meer informatie

Wij begrijpen dat u voor uw aanschaf eerst zo veel mogelijk informatie wilt vergaren over onze producten. Wij helpen u hier graag bij. Wilt u meer weten over onze leveranciers? Of vraagt u zich af welk rubber veerelement geschikt is voor het spannen van uw metalen transportbanden? Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen. Stel ze door ons te bellen op 072 – 571 78 21, een e-mail te sturen naar info@mctechnology.nl of ons contactformulier in te vullen.

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland