MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

aandrijven

Servomotor

Voor al uw technische vraagstukken over een servomotor kunt u zeker terecht bij M.C. Technology in Heerhugowaard. Deze groothandel heeft veel kennis over en ervaring met servomotoren en zij kunnen u dus precies vertellen welke motor de juiste specificaties heeft voor uw onderneming. Wij leveren via onze leverancier L. S. Mecapion voor uw situatie de juiste servomotor en aandrijving. Ook helpen wij u graag met vakkundig advies en meer informatie over de producten in ons assortiment.

Ontvang passend advies over een servomotor en aandrijving

Een servomotor wordt gebruikt bij het automatiseren van mechanische systemen, maar hoe weet u welke servomotor inclusief aandrijving u moet hebben? Dan heeft u bij ons keuze uit meerdere servomotoren. Het deskundige personeel van onze groothandel staat u graag bij met persoonlijk en passend advies voor de juiste besturingstechniek. Zo helpen wij u ook als u vragen heeft over gelijkstroommotoren en servo drivers. Als u zich graag een compleet beeld wenst over de services die wij u bieden, is het mogelijk om onze bijzondere projecten te bekijken.

L.S. Mecapion

L.S. Mecapion is een van de grotere gerenommeerde bedrijven uit Azië dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en produceren van apparatuur voor de Motion Control industrie. De nadruk hierbij ligt op Servomotoren, Drivers/controllers, Encoders en PLC’s.

L.S. Mecapion
High Performance, serie APM-xx
+
L.S. Mecapion
High Performance, serie APM-Hxx
+

Ontdek alle mogelijkheden

Onze medewerkers vertellen u graag over de vele mogelijkheden voor een servomotor of over onze andere producten, bijvoorbeeld op het gebied van lineaire aandrijving. Neem contact met ons op als u vragen heeft of graag meer informatie ontvangt over de producten. U kunt gebruikmaken van het contactformulier of bellen naar 072 – 571 78 21. U kunt ook direct een e-mail sturen naar info@mctechnology.nl.

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland

   info@mctechnology.nl
   +31(0)72 571 78 21