MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

aandrijven

Tandwiel, kegelwiel, wormwiel en planetaire reducties

MC Technology is uw partner in tandwielkast reductie-oplossingen. Wij begrijpen de essentie van efficiënte krachtoverdracht in industriële toepassingen. Daarom bieden we een uitgebreide serie tandwielkasten met vermogens tot circa 1500 Nm, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om tandwielen, kegelwielen, wormwielen of planetaire reducties, wij hebben de oplossing voor u.

Diverse combinaties tandwielkast reducties voor uw toepassing

Bij MC Technology zorgen wij ervoor dat een geschikte tandwielkast reductie die past bij uw toepassing. Daarom bieden we diverse combinaties van motor en reductie, zodat u de perfecte oplossing kunt vinden die past bij uw specifieke toepassing. Of u nu kiest voor 3 fase AC motoren, motoren met opgebouwde frequentieregelaar of DC motoren, wij hebben de juiste combinatie voor u beschikbaar.

Optionele toevoegingen voor maximale functionaliteit voor uw tandwielkast reductie

Bij MC Technology streven we ernaar om uw ervaring te verbeteren. Daarom bieden we optionele toevoegingen zoals remmen voor extra controle en drukvaste motoren voor optimale prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Onze reducties zijn ook verkrijgbaar in IP55 / IP65 uitvoering, zodat ze bestand zijn tegen de meest veeleisende omgevingen.

 

 

Heytec GmbH

Heytec GmbH is een fabrikant en leverancier van tandwielkasten en reducties. Met uitgaande koppels tot circa 1500 Nm, is er een breed aanbod voor alle takken van de industrie. Te denken valt aan kogel- en ringvariatoren, tandwiel, kegelwiel, wormwiel en planetaire reducties.

Heytec GmbH
Series G2. Standaard uitvoering met rechte tandwielkast
Heytec_G2_series plenetaire tandwielkast
+
Heytec GmbH
Series GM. Uitvoering met rechte tandwielkast
Heytec GM series tandwielkast
+
Heytec GmbH
Series GC. Uitvoering met wormwielreductie
Heytec GC series wormwielkastreductie
+
Heytec GmbH
Series GW. Standaard uitvoering met wormwielreductie
Heytec GW series plenetaire tandwielkast reductie
+
Heytec GmbH
Series GPT. Planetaire reductie met standaard speling
Heytec GPT series planetaire tandwielkast reductie
+
Heytec GmbH
Series GPR. Planetaire reductie met gereduceerde speling
Heytec GPR series tandwielkast reductie
+

Standaard of extra haakse tandwielkast reducties

Bij MC Technology begrijpen we dat elke toepassing uniek is. Daarom bieden we tandwielkast reducties met zowel standaard tandwielkasten als extra haakse tandwielkasten, zodat u de juiste configuratie kunt kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften.

Neem contact op en laat u adviseren over de geschikte tandwielkast reductie

Bij MC Technology staan we klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de ideale tandwielkast reductie-oplossing voor uw toepassing. Heeft u bijvoorbeeld vragen over een van deze Heytec GmbH tandwiel, kegelwiel, wormwiel en planetaire reducties? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw krachtoverdracht kunnen optimaliseren. Vul het onderstaand contactformulier in of bel ons via 072 – 571 78 21.

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland