MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

nieuws

Trinamic TMCM-1210

Kleinste driver/controler module tot nu toe

Met de TMCM-1210 introduceert Trinamic Motion Control de tot nu toe kleinste driver/controller module uit de populaire TMCM familie. Het is met recht een miniatuur uitvoering, geschikt voor opbouw op een size 8 stappenmotor, en toch voorzien van zeer vooruitstrevende technologie.

De technologische evolutie verandert de industrie waaronder ook Motion Control. Componenten worden alsmaar sneller, goedkoper, krachtiger… en dus ook veel kleiner. Met de nieuwe TMCM-1210 driver/controller module laat Trinamic zien nog steeds voorop te lopen met technologische ontwikkelingen.

Compact
De algemene trend van steeds kleiner ontwerpen wordt gevoed door de vraag naar steeds kleinere decentralized modules in plaats van grote machines. Dit is goed zichtbaar in applicaties zoals microbiologische instrumenten, laboratorium automation en micro precision systemen.

De TMCM-1210 module voorziet in geavanceerde motor control, motion control en PLC functies. De nieuwe module is slechts 20×20 mm groot en voorzien van een RS485 interface en Trinamic’s bekende TMCLTM protocol. Dit maakt het zeer eenvoudig stand-alone programma’s te implementeren.

Technologie
Gebaseerd op de laatste nieuwe driver generatie bied de TMCM-1210 geavanceerde current control technologie zoals CoolStep en StealthChop.
Een hoge microstep resolutie tot 1/256e microstep geeft 51200 stappen per omwenteling, oftewel een resonantievrije motorloop. Met de Stallguard2TM functie kan sensorloos een home positie bepaald worden. En er is een geïntegreerde encoder input op basis van Hall sensoren.

Vragen over de Trinamic TMCM-1210?

Gebruik onderstaand formulier om uw vraag te stellen of bel ons:
072 – 571 78 21

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland