MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

nieuws

DDS7xE series van LAM Technologies

De DDS7xE series van LAM Technologies zijn uitgerust met EtherCAT communicatie en support het CoE protocol (CANopen over ETherCat) met CiA DS402.

Deze driver/controllers kunnen een motor zeer nauwkeurig aansturen in koppel, snelheid en positie mode, Cyclic Synchronous Position (CPS) en Cyclic Synchronous Velocity (CVS) modes

Naast standaard digitale en analoge I/O zijn deze drivers ook uitgerust met een ingang voor een Incremental encoder. Full Closed Loop.

 

Functionaliteit
De DDS7xE controllers zijn volledig digitaal en geschikt voor aansturing van 2-fase bipolaire stappenmotoren. Voorzien van Vector Control Technology voor minimale vibraties en geluid.
Hierdoor zijn ook zeer hoge snelheden mogelijk en altijd het maximale koppel.
In combinatie met encoder terugkoppeling kan ook op koppel geregeld worden (Torque control)

Programmeerbare uitgangen voor bv Status van de driver, positie bepaald, enz.
Tevens kan een uitgang gezet worden voor het gebruik van een houdrem met instelbare inschakel- en release tijd.
Deze serie bestaat uit 20 verschillende modellen met verschillende functionaliteiten en uitgaand vermogen. DC of AC voeding met vermogens van 20-90 Vdc / 1-10 Amp.

Gebruik
De drives hebben een aparte aansluiting voor de logic spanning zodat de EtherCAT veldbus altijd operationeel is ook bij spanningsverlies van de hoofdvoeding.
De zeer compacte afmetingen, eenvoudige DINrail montage en aansluitingen met robuuste connectoren zijn bijkomende voordelen die een DDS7 driver tot een goede keus maken voor elke moderne applicatie.

Wilt u meer weten over dit product?

Wij helpen u graag verder! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 072 – 571 78 21 of stuur een e-mail naar info@mctechnology.nl

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland