MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

Besturingstechniek

Functionele en compacte frequentieomvormers

Compacte en functionele drivers die zijn ontworpen en gebouwd om op een flexibele en efficiënte wijze de meest uiteenlopende applicaties te realiseren. Standaard voorzien van geavanceerde functies en oplossingen in een ideale structuur.

Frequentieomvormers van GEFRAN

De frequentieomvormers die wij leveren zijn van het merk Gefran. Gefran is een Italiaanse fabrikant dat een goede reputatie heeft en uitstekende frequentieregelaars produceert. Tevens is er een uitgebreidde serie DC motorregelingen en DC motoren in het assortiment. Heeft u naast deze producten nog meer nodig? Dan kunnen wij u ook nog diverse onderdelen leveren voor onder andere mechanische aandrijvingen en lineaire techniek.

Gefran

De Gefran frequentieregelaars bundelen alle moderne industriële processen die worden geëist in een enkel apparaat. Ze voldoen tegelijkertijd aan de hoge eisen die installateurs en system integrators stellen op het gebied van technisch geavanceerde, praktische en vooral voordelige oplossingen qua ruimte en kosten.

Gefran
V/f Inverter ADV20
Gefran frequentieregelaars v/f inverter AD20
+
Gefran
V/f Inverter ADV50
Gefran frequentieomvormer V/F inverter ADV50
+
Gefran
Field Orientated Vector drive ADV100
Gefran frequentieomvormer vector drive ADV100
+

Optimaal energiebeheer met moderne frequentieregelaars

Moderne frequentieregelaars bieden nauwkeurige controle over het toerental en koppel van machines met een minimale afwijking van ± 0,5%, ongeacht de belasting. De installatie is eenvoudig, met standaard beschikbare gegevens, en real-time energiemetingen en toegang tot operationele informatie garanderen optimaal energiebeheer.

Neem contact op voor meer informatie over frequentieregelaars/frequentieomvormers

Vragen over de Gefran frequentieregelaars? Gebruik onderstaand formulier om uw vraag te stellen of bel ons: 072 – 571 78 21

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland