MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

lineaire techniek

Lineaire aandrijving

Uit voorraad leverbaar

Voor elke industrie

Flexibel inzetbaar

Een lineaire aandrijving is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld lineaire sledes met tandriem-aandrijving, spindelaandrijving, tandheugelaandrijving of luchtcilinderaandrijving. Weet u niet welk type lineaire aandrijving het beste bij uw onderneming past? Vraag ons om advies, wij helpen u graag verder in onze groothandel in Heerhugowaard.

 

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een lineaire aandrijving?

De eigenschappen van de lineaire aandrijving

Het geheel van de lineaire aandrijving is zeer compact door de plaatsing van de motor in lijn (spindel), haaks boven of onder de slede (tandriem). De sledes worden standaard voorzien van eindschakelaars, een motoraanbouw stuk, flens en koppeling. Elk type servo- of stappenmotor kan worden aangebouwd. Verder kan de slede worden voorzien van kunststof of metalen balgen, en/of extra schakelaars. Deze uitvoering is uitermate geschikt voor een voedingsmiddelenomgeving dankzij het roestvrijstaal. Het loopsysteem bestaat uit een tweetal stalen geleidingen met vier kogelomloopwagens en een enkele of dubbele aluminiumwagen. De parallelliteit is <5µm. Op basis van een standaard, robuust en zeer stijf aluminium profiel worden deze sledes opgebouwd tot X-, XY-, XYZ-, XYZ1-, XYZ2-systemen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd wat de producten en uitgebreide service van M. C. Technology voor u en uw project kunnen betekenen? Ontdek ons assortiment planetaire tandwielkasten online. Neem contact met ons op voor passend advies of voor meer informatie over onze lineaire aandrijving. Vul het contactformulier in of bel naar 072 – 571 78 21. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mctechnology.nl.

ERO Fuhrungen

ERO Fuhrungen biedt een ruime serie lineaire eenheden en een uitgebreide serie sledes, draaitafels, geleidingen en specials.

Ero Fuhrungen
De serie EROSPEED 2000
lineaire aandrijving erospeed 2000
+
Ero Fuhrungen
De serie EROSPEED 3000
lineaire aandrijving erospeed 3000
+

Vragen over de EROSPEED 2000 of 3000 serie van ERO Fuhrungen?

Gebruik onderstaand formulier om uw vraag te stellen of bel ons: 072 – 571 78 21

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland