MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

componenten

Een balgkoppeling of veerkoppelingen van UV GmbH

Uit voorraad leverbaar
Voor elke industrie
Flexibel inzetbaar

Bent u op zoek naar de juiste balgkoppeling? M. C. Technology heeft wat u zoekt. Bekijk de uitgebreide serie balgkoppelingen, veerkoppelingen en veiligheidskoppelingen van onze leverancier UV GmbH. De veerkoppeling en andere producten zijn voorzien van inbus-, klem-, klembus-, spie- of tandverbindingen. Daarnaast zijn deze producten spelingsvrij en verkrijgbaar in zowel aluminium als in een roestvrijstalen uitvoering. In ons assortiment bieden we een balgkoppeling tot 1700 Nm en een veerkoppeling van 900 Nm. U kunt kiezen uit onder andere een verlengde uitvoering (tussenas) en deelbare koppelingen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste koppeling?

Het kiezen van de juiste koppeling kan een uitdagende taak zijn. Als u niet zeker weet welke koppeling het beste is voor uw toepassing, aarzel dan niet om onze hulp in te schakelen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de beste keuze te maken voor uw bedrijf.

 

UV GmbH balgkoppelingen
UV GmbH veerkoppelingen
UV GmbH veerkoppeling 300

De balgkoppeling is beschikbaar in verschillende uitvoeringen

Balgkoppelingen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Ze zijn onder andere geschikt voor stappen- en servomotor aandrijvingen, meetsystemen, industriële robots en verpakkings-papier-printmachines. Een balgkoppeling wordt door onze leverancier geleverd met een standaard as-gat**. Deze zijn leverbaar met een D1-D2 diameter, bijvoorbeeld 10-22 millimeter. Ook maatwerk is mogelijk, een grotere of kleinere balgkoppeling dan de standaard is mogelijk. De balgkoppelingen zijn in bijna elke uitvoering ook beschikbaar als corrosiebestendig en in roestvrijstaal. Vraag ons om advies voor de beste optie in uw situatie.

Wat is een balgkoppeling?

Een balgkoppeling is een essentieel onderdeel dat zorgt voor de verbinding tussen een aandrijving, zoals een motor, en een belasting, zoals de as van een machine, poelie, reductie of lineaire slede. Dit mechanisme maakt het mogelijk om beweging en kracht van de aandrijving over te brengen op de belasting.

Voordelen en kenmerken balgkoppeling

Een van de belangrijkste voordelen van balgkoppelingen is hun zeer hoge nauwkeurigheid. Ze hebben namelijk geen speling (zero backlash), wat zorgt voor een nauwkeurige overdracht van beweging en kracht. Daarnaast zijn ze geschikt voor hoge snelheden en bestand tegen hoge temperaturen en corrosie. Bovendien zijn balgkoppelingen onderhoudsvrij, wat ze zeer kosteneffectief maakt.

UV GmbH
Balgkoppeling, serie 51 / 53 / 55
UV GmbH balgkoppeling 51 53 55
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 50 / 54
UV GmbH balgkoppeling 50 54
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 500
UV GmbH balgkoppeling 500
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 502
UV GmbH balgkoppeling 502
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 510 / 530
UV GmbH balgkoppeling 510 530
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 560
UV GmbH balgkoppeling 560
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 570
UV GmbH balgkoppeling 570
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 550
UV typ 550 balgkoppeling
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 900
UV GmbH balgkoppeling 900
+
UV GmbH
Balgkoppeling, serie 960
UV GmbH balgkoppeling 960
+

Ons aanbod aan veerkoppelingen

Alle veerkoppelingen worden geleverd met een standaard as-gat**. Deze zijn leverbaar met een D1-D2 diameter, denk bijvoorbeeld aan de afmetingen 10 tot 22 millimeter. Een grotere of kleinere veerkoppeling dan die in ons standaard aanbod is ook mogelijk. Bekijk hieronder ons assortiment aan veerkoppelingen of vraag ons om persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie. Heeft u nog andere producten nodig uit ons uitgebreide assortiment, bijvoorbeeld metalen riemen van rvs? Kom langs bij onze groothandel in Heerhugowaard voor besturingstechniek, motorische aandrijvingen, zoals de driver voor een stappenmotor, lineaire techniek en diverse componenten.

UV GmbH
Veerkoppeling, serie 30 / 31
UV GmbH veerkoppeling 30/31
+
UV GmbH
Veerkoppeling, serie 32.1 / 32.2 – Hoogflexibel
UV GmbH veerkoppeling 32.1/32.2 hoogflexibel
+
UV GmbH
Veerkoppeling, serie 36 – Deelbaar met gaspennen
+
UV GmbH
Veerkoppeling, serie 34 / 35
+
UV GmbH
Veerkoppeling, serie 300 –
Deelbare koppeling met 2 schalen
UV GmbH veerkoppeling serie 300 deelbare koppeling met twee schalen
+
UV GmbH
Veerkoppeling, serie 330
+
UV GmbH
Veerkoppeling, serie 340
UV GmbH veerkoppeling serie 340
+
UV GmbH
Veerkoppeling, serie 370
UV GmbH veerkoppeling serie 370
+

Veiligheidskoppelingen

Bekijk onze verschillende veiligheidskoppelingen, stuk voor stuk spelings- en onderhoudsvrij. Iedere koppeling heeft zijn eigen eigenschappen en specificaties. Vraag ons om advies zodat u zeker weet dat u de juiste balg-, veer- of veiligheidskoppeling heeft voor de specifieke omstandigheid.

UV GmbH
Veiligheidskoppeling, type 2001 / 2003 / 2003
UV GmbH veiligheidskoppeling type 2001/2003
+
UV GmbH
Veiligheidskoppeling, type 1550 / 1560
UV GmbH veiligheidskoppeling type 1550/1560
+
UV GmbH
Veiligheidskoppeling, type 1330 / 1340
UV GmbH veiligheidskoppeling type 1330/1340
+

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste veiligheids-, balg- of veerkoppeling voor uw situatie? Of heeft u een veerelement nodig? Neem contact met ons op voor advies of voor meer informatie. Bel voor een direct antwoord naar 072 – 571 78 21 of stuur een e-mail naar info@mctechnology.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland