MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

nieuws

LAM Technologies DDS6 serie

Volledig digitale driver controlers

De DDS6 serie van LAM Technologies is volledig digitaal en is geschikt voor het aansturen van 2 fase stappenmotoren. Ze zijn uitgerust met een veldbus voor standaard CANOpen communicatie en kunnen de motor zeer nauwkeurigheid aansturen met koppel, snelheid en positiecontrole.

Naast digitale en analoge I/O zijn deze drivers ook uitgerust met ingangen voor Incremental of absolute encoder.

Kwaliteiten
De geïntegreerde motorbeveiliging en isolatie van de veldbus en I/O garanderen een hoge mate van betrouwbaarheid. De units beschikken over gedetailleerde diagnose-informatie en er is een permanente opslag van error-meldingen en faciliteren hiermee de oplossingen van problemen

Deze serie bestaat uit 20 verschillende modellen met verschillende functionaliteiten en uitgaand vermogen van 20-90 Vdc / 1-10 Amp.

Vector Control
De modellen in de DDS6 serie zijn voorzien van de nieuwste technologieën en zijn het resultaat van 24 jaar ervaring. De motorpositie is”vector controlled” waardoor er geen stappen worden gemaakt en de motor functioneert als een servomotor. Deze “stepless operation mode“ zorgt voor hoge snelheden en een maximaal koppel.

Wanneer de motor is voorzien van een encoder en de driver staat in “closed loop”, is het mogelijk om de motor ook op koppel te regelen.

DDS6 de beste keus
Uiteindelijk verzekerd de standaard CANopen veldbus een efficiënte en snelle integratie in de moderne automatisering systemen. De compacte afmetingen en snelle DIN-rail montage zijn bijkomende voordelen die de DDS6 de beste keus maken voor elke moderne applicatie.

Vragen over de LAM TEchnologies DDS6serie?

Gebruik onderstaand formulier om uw vraag te stellen of bel ons:
072 – 571 78 21

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland