MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

nieuws

AccelMotion DC2C

AMS, Advanced Micro Systems, lanceert een nieuwe productlijn onder de merknaam AccelMotion Dit omvat een serie driver/controllers voor stappenmotoren waarin nu het type DC2C is uitgebracht.

De DC2C is een compact controller/driver board, ontworpen specifiek voor Nema size 17 en 23 motoren, en levert maximaal 2,0 ampère bij 40 Volt motorspanning.

Krachtig en gebruiksvriendelijk
De DC2C beschikt over een RS485 communicatie poort en is te programmeren met een krachtige AMS-compatibele instructietaal. De module behoeft 1 enkele voeding van 12-40 Vdc.
Met totaal 12 configureerbare inputs en 4 outputs sicking tot maximaal 1 ampère bij 30 Volt.
Tot 32 units uit de DC-serie kunnen door 1 host gecontroleerd worden via een enkele tweedraads bus. Deze module is beschermd tegen Overcurrent, mogelijkheid voor opvragen Systeem status oa. voor temperatuur controle, Ingangspanning en Faults en heeft een status Led.

Toepassingen:
De DC2C is een van de units binnen de DC-lijn. Geschikt voor bv. laboratory material handeling, verpakkingsmachines, test apparatuur, lineair systemen en diverse automatisering systemen.
De AccelMotion DC-lijn loopt van 2 tot 10 ampère bij maximaal 80 Vdc motorspanning.

Wilt u meer weten over dit product?

Wij helpen u graag verder! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 072 – 571 78 21 of stuur een e-mail naar info@mctechnology.nl

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland