MENU

MC Technology diap

Nieuws

Projecten

Leveranciers

Downloads

Contact

tel: +31 (0) 72 571 78 21

info@mctechnology.nl

MENU

componenten

Kogelomloopgeleidingen

Uit voorraad leverbaar
Voor elke industrie
Flexibel inzetbaar

Kogelomloopgeleidingen vindt u bij M.C. Technology in Heerhugowaard, dé groothandel in mechanische en elektrische aandrijftechnieken. Als u werkt in de industrie, wilt u natuurlijk dat uw machines en installatie naar behoren werken. Wij helpen u daarbij. U schaft bij ons nieuwe onderdelen aan voor uw aandrijvingen, maar ook als u hulp nodig heeft bij een technisch vraagstuk kunt u bij ons terecht.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste geleiding?

Onze kogelomloopgeleidingen zijn te gebruiken voor diverse toepassingen

Wilt u uw motoren lineair laten aandrijven? Als u werkt met een metalen band met indexeerkogels, kunnen kogelomloopgeleidingen een uitkomst bieden. Deze geleiding heeft een grote draagkracht en is zeer stijf. Bovendien kunt u deze kogelomloopgeleiding met metalen transportbanden gebruiken voor de meest gangbare toepassingen. Onze lineaire aandrijfmechanismes kunnen bovendien uitgevoerd worden met een kogelomloop spindelaandrijving. Welk technisch vraagstuk u ook wilt oplossen met onze lineaire technieken, in ons aanbod vindt u altijd iets dat voor u werkt.

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Als u voor M.C. Technology kiest bij de aankoop van uw kogelomloopgeleidingen, kiest u voor een ervaren bedrijf. Wij bouwen graag een langdurige, stabiele en betrouwbare relatie op met onze klanten en zullen u dan ook altijd te woord staan als u vragen heeft. Bekijk onze projecten als u wilt zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Dit doet u als u ons belt via 072 – 571 78 21 of een e-mail stuurt naar info@mctechnology.nl.

Contact

M.C. Technology technology in motion

   M.C. Technology, stap voor stap naar de juiste oplossing

   buys Ballotstraat 31 (industrieterrein Zandhorst II)
   1704 SK Heerhugowaard
   Nederland