Projecten MC TechnologyLeveranciers MC TechnologyDownloads MC TechnologyNieuws MC TechnologyContact MC Technology
   
 

logo MC Technology

Contact met M.C. Technology
Tel: +31 (0)72 - 571 78 21
E-mail: info@mctechnology.nl

Tecnidea

Spanelementen en veerelementen

     

 

Tecnidea maakt span- en veerelementen voor diverse toepassingen in alle takken van de industrie, waaronder dempen, spannen, aandrukken en geleiden van producten, machines en installaties.

 

De verschillende units zijn van staal, kunststof en/of aluminium, standaard voorzien van een ovengeharde coating. Optioneel 'spray paint' in bijna elke RAL-kleur.

Optioneel RVS-uitvoering van de serie VIB/Arco/Cresa. Tevens verkrijgbaar in diverse kleuren ('spray paint')

De veerelementen kunnen worden uitgevoerd met kettingwielen, drukrollen en geleidingsblokken.

 

Serie C-RESA

Rubbergeveerde elementen. Materiaal staal gecoat, met aluminium binnenprofiel. Profiel vierkant. Onderhoudsvrij.

Lees meer ...

Serie ARCO

Veerelementen met een rotatiewerking. De rotatiehoek is 40 of 90 graden. Dankzij de geringe afmetingen en de 5 verschillende montageposities zijn ze ook in zeer krappe plaatsen en vrijwel altijd zonder extra aanpassingen te monteren.

Lees meer ...

 

Serie VIB

Rubbergeveerde elementen. Materiaal staal gecoat, met aluminium binnenprofiel. Profiel rond of vierkant. Uitermate geschikt voor het opvangen en absorberen van (zeer) grote krachten, door de vier rubber proppen binnen het profiel.

Lees meer ...

 

Serie C-RESA-CIAO

Rubbergeveerde elementen. Materiaal volledig kunststof met roestvrij stalen arm en binnenprofiel. Hierdoor zijn deze elementen bij uitstek geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en cleanroom-omgeving.

Lees meer ...

 


Serie ASSO

Mechanisch veelzijdig een eenvoudig veerelement. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor het automatisch spannen van kettingen en transportbanden.

Lees meer ...

 

 
     
Besturingstechniek  •  Aandrijven  •  Lineaire techniek  •  Componenten  •  Projecten  •  Leveranciers  •  Downloads  •  Nieuws  •  Contact
© M.C. Technology - design by 2DSign