Projecten MC TechnologyLeveranciers MC TechnologyDownloads MC TechnologyNieuws MC TechnologyContact MC Technology
   
 

logo MC Technology

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Contact met M.C. Technology
Tel: +31 (0)72 - 571 78 21
E-mail: info@mctechnology.nl

terug

 

LAM Technologies DDS6 serie

Volledig digitale driver controlers

De DDS6 serie van LAM Technologies is volledige digitaal en geschikt voor het aansturen van 2 fase stappenmotoren. Ze zijn uitgerust met een veldbus voor standaard CANOpen communicatie en kunnen de motor zeer nauwkeurigheid aansturen met koppel, snelheid en positiecontrole.

 

Naast digitale en analoge I/O zijn deze drivers ook uitgerust met ingangen voor Incremental of absolute encoder.

 

Kwaliteiten

De geïntegreerde motorbeveiliging en isolatie van de veldbus en I/O garanderen een hoge mate van betrouwbaarheid. De units beschikken over gedetailleerde diagnose-informatie en er is een permanente opslag van error-meldingen en faciliteren hiermee de oplossingen van problemen.

 

Deze serie bestaat uit 20 verschillende modellen met verschillende functionaliteiten en uitgaand vermogen van 20-90 Vdc / 1-10 Amp.

 

Vector Control

De modellen in de DDS6 serie zijn voorzien van de nieuwste technologieën en zijn het resultaat van 24 jaar ervaring. De motorpositie is"vector controlled" waardoor er geen stappen worden gemaakt en de motor functioneert als een servomotor. Deze “stepless operation mode“ zorgt voor hoge snelheden en een maximaal koppel.

 

Wanneer de motor is voorzien van een encoder en de driver staat in "closed loop", is het mogelijk om de motor ook op koppel te regelen.

 

DDS6 de beste keus

Uiteindelijk verzekerd de standaard CANopen veldbus een efficiënte en snelle integratie in de moderne automatisering systemen. De compacte afmetingen en snelle DIN-rail montage zijn bijkomende voordelen die de DDS6 de beste keus maken voor elke moderne applicatie.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit product? Wij helpen u graag verder! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)72-57 17 821 of stuur een mail naar info@mctechnology.nl.

 

 
     
Besturingstechniek  •  Aandrijven  •  Lineaire techniek  •  Componenten  •  Projecten  •  Leveranciers  •  Downloads  •  Nieuws  •  Contact
© M.C. Technology - design by 2DSign