Projecten MC TechnologyLeveranciers MC TechnologyDownloads MC TechnologyNieuws MC TechnologyContact MC Technology
   
 

logo MC Technology

Contact met M.C. Technology
Tel: +31 (0)72 - 571 78 21
E-mail: info@mctechnology.nl

Atos Engineering

Stappen- en servomotor controllers & machinebesturingen

     

 

Atos Engineering biedt stappen- en servomotor controllers & machinebesturingen.

 

PCI-3D-266. PCI bus compatible 4-assen stappen en/of Servomotor controllerkaart. Onboard 32 bit DSP voor bewegingsprofielen en interpolatie. Een eenvoudig in gebruik zijnde CNC softwaretool is beschikbaar voor het definiëren van het systeem zoals parameters, referentie zoeken, laden, bewerken en uitvoering van programma's in ISO codes, realtime positieuitlezing van alle assen, DXF conversie, enz.

 

PCI-3D-266 bus

4-assen servo en/of stappenmotor controller board.

Lees meer ...

 

De PIOC-G3 is een Motion en I/O systeem voor gebruik in 19" rekapplicaties. De PIOC-G3 is geschikt voor het besturen van 2-assen met Stappen en/of servomotoren en is uit te breiden met 5 digitale I/O kaarten. (120 inputs / 120 outputs). Een aantal verschillende Backplanes is beschikbaar voor diverse toepassingen.

 

 

PIOC-G3

2 assen servo- of stappenmotorbesturing. Microcontroller voor communicatie, I/O, programmaverloop. DSP voor 2 assen Motion Control.

Lees meer ...

 

 

De PIOC-G3+ is een Motion en I/O systeem voor gebruik in 19" rekapplicaties. De PIOC-G3+ is geschikt voor het besturen van 4-assen met Stappen en/of servomotoren en is uit te breiden met 5 digitale I/O kaarten. (120 inputs / 120 outputs).
Een aantal verschillende backplanes is beschikbaar voor diverse toepassingen.

 

 


PIOC-G3+

2 servomotor-assen, 4 stappenmotor-assen of elke combinatie. Microcontrollers voor communicatie, I/O, programma verloop. DSP voor 4-assen Motion Control

Lees meer ...

 

 

De PIOC-G4 is een compleet configureerbaar Motion en I/O systeem. De PIOC-G4 bestaat uit een basismodule met backplane voor montage op DIN rail. Hierin kan geplaatst worden 2 processor kaarten, 2 communicatie kaarten en 16 I/O uitbreidingskaarten.

 

 


PIOC-G4

Volledig geïntegreerde IDE voor programmeren en Debug. Programmeerbaar in PIOC en C code. 1 x 4 100Base- T Ethernet- / RS232- / RS485- / USB 2.0- / CANbus-communicatie

Lees meer ...

 

 

De PIOC-MMI-57C is een 5,7 Inch Touchscreen controller voor paneelmontage met een standaard 640 x 480 VGA resolutie.

 

 


PIOC-MMI-57C

Volledig geïntegreerde IDE voor programmeren en grafische toepassingen. Programmeerbaar in PIOC- en C-Code.

Lees meer ...

 

 
     
Besturingstechniek  •  Aandrijven  •  Lineaire techniek  •  Componenten  •  Projecten  •  Leveranciers  •  Downloads  •  Nieuws  •  Contact
© M.C. Technology - design by 2DSign