Projecten MC TechnologyLeveranciers MC TechnologyDownloads MC TechnologyNieuws MC TechnologyContact MC Technology
   
 

logo MC Technology

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Contact met M.C. Technology
Tel: +31 (0)72 - 571 78 21
E-mail: info@mctechnology.nl

terug

 

Duurzame en energiebewuste stappenmotor

Lin Engineering lanceert de energiezuinige G3718V stappenmotor

 

De G3718V stappenmotor is energiezuinig en heeft een uniek ontwerp van de stator wat zorgt voor een betere passieve koeling. Wanneer de motor koeler is, kan deze meer koppel genereren zonder oververhit te raken of er wordt energie bespaard zonder daarbij afbreuk te doen aan de prestaties van de motor.

 

Slim ontwerp

Het ontwerp van de G3718V geënt op eenvoud en compactheid. Doordat de eindkappen dmv. laser aan de stator gelast zijn wordt de loze ruimte uit een traditioneel design weggewerkt. Tevens zijn er geen bouten gebruikt om de motor te monteren wat resulteert in een unieke constructie met een zeer gunstige lengte/koppel ratio. Met een lengte van slechts 22,8 mm produceert de motor een koppel van 18 Ncm. De motor is te monteren door 4 gaten die in het ontwerp van de lamellen van de stator zijn meegenomen.

 

Het beste van beide

Deze stappenmotor heeft een staphoek van 1,8 graad, maar heeft de souplesse van een motor met staphoek van 0,9 graad. Lin Engineering heeft al zijn kennis en de laatste technologieën gebruikt om de belangrijkste ontwerpelementen van de 0,9 graad motoren in de G3718V te stoppen. Daarmee is een motor gecreëerd die soepeler loopt, nauwkeurig is en een hoog koppel heeft. In traditionele ontwerpen moeten er compromissen gemaakt worden tussen souplesse en koppel. Het één gaat ten koste van het ander. Met de G3718V heeft u het beste van beide.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit product? Wij helpen u graag verder! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)72-57 17 821 of stuur een mail naar info@mctechnology.nl.

 

 
     
Besturingstechniek  •  Aandrijven  •  Lineaire techniek  •  Componenten  •  Projecten  •  Leveranciers  •  Downloads  •  Nieuws  •  Contact
© M.C. Technology - design by 2DSign